Menu

030 – 2600069 ma t/m zo 8:00 - 22:00

Over iFixmania

Home » Over iFixmania

Over iFixmania

Bij iFixMania streven wij er naar om de klant tevreden en met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Wij bieden een precieze service aan die niet onderschat mag worden. Wij zullen daarom voor elke klant ruim de tijd nemen om het defect van het toestel zo goed mogelijk op te lossen.

Het proces

Allereerst is het belangrijk om te uit te zoeken wat uw defect is. Wanneer u door het menu navigeert en bij uw toestel uit bent gekomen kunt u bij elk onderdeel lezen wat de meest voorkomende problemen zijn en wellicht herkent u zich hierin. Ook is het mogelijk om te bellen of mailen met onze Reparatie Klantenservice.

Wanneer u de juiste reparatie heeft gevonden kunt u het volgende doen:

Langskomen:

Untitled-12

U plant online een afspraak in via onze agenda. U kunt dan op een gewenst moment bij ons langskomen en kunt u wachten op uw reparatie. De reparatie zal meestal niet langer dan 15-30 minuten in beslag nemen.

Versturen:

Untitled-11

Ook is het mogelijk om uw toestel op te sturen via pakketservice. U dient dan een reparatie formulier in te vullen, deze uit te printen en mee te sturen in het pakket. Wij zullen het toestel herstellen en hierna sturen wij het toestel weer naar u terug.

Hieronder twee foto’s om een impressie te krijgen van onze werkzaamheden. Wij ontvangen u graag bij ons kantoor waar wij eind 2013 zijn ingetrokken.

wachtkamer1            buitenifixmania

 

Betaalmogelijkheden:

Bij iFixmania bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan:

- Contant betalen
- Pinnen

 

5 pluspunten van Ifixmania

  • Snelle reparatietijd
  • Originele onderdelen
  • Veilig betalen
  • Uitstekende klantenservice
  • Eerlijk advies
Maak online afspraak