Menu

030 – 2600069 ma t/m zo 8:00 - 22:00

Welk toestel heb ik?

Home » Welk toestel heb ik?

Welk Toestel heb ik? Alle modellen op een rijtje.

Wanneer u niet precies weet of twijfelt aan uw iPhone of iPod kunt u hieronder meer info vinden om te achterhalen welk toestel u precies heeft.


iPad Air

Sinds de iPad Air heeft Apple het design van de iPad een klein beetje aangepast. De rand is iets smaller dan de vorige versie en ook zijn een aantal details anders. Ook is de iPad Air sneller, dit komt door de A7 chip. De iPad Air wordt geleverd in 16GB, 32GB en 64GB. Dit model heeft standaard iOS7 en heeft een mogelijkheid om gebruik te maken van Siri. Zeer opvallend is dat het gewicht van de iPad Air een stuk lichter is. De iPad Air weegt namelijk 453 gram en zijn voorganger 662 gram.

ipad-air-reparatie


iPhone 5s

De iPhone 5s is de opvolger van de iPhone 5. Aan de buitenkant is vrij weinig veranderd. Echter is de iPhone 5s te verkrijgen in drie verschillende kleuren. Namelijk: Space Grey, Zilver en Goud. Ook is er een nieuw soort home button geïntroduceerd. In de iPhone 5s is touch ID verwerkt. Hiermee kunt u verifiëren dat u de gebruiker bent van de iPhone en de iPhone zal uw vingerafdruk ook herkennen. Tevens is de telefoon sneller dan zijn voorganger.

iphone5s-reparatie


iPad 4 tarieven

De iPad 4 is de opvolger van de iPad 3. Echter is het enige opvallende verschil de snelheid van de iPad 4. Deze heeft namelijk een A6 Chip. Apple beweert dat deze twee keer zo snel is als de vorige A5 Chip van de iPad 3. Ook heeft de iPad 4 een Lightning oplader. Dit is een smallere opvolger van de 30-pin dock connector die de iPad 3 en voorgangers nog wel hadden.

ipad 2


iPad Mini tarieven

Sinds de succesvolle komst van de iPad heeft Apple weinig veranderingen aan het formaat van de iPad gedaan. De iPad Mini heeft hiermee een primeur. De iPad is 7,9 Inch en zijn voorgangers 9,7 Inch. De iPad is nu ook in verschillende kleuren achterkant te verkrijgen (wit en zwart)

ipadmini


iPhone 5  tarieven

De nieuwe iPhone 5 is volgens Apple ‘De grootste ontwikkeling voor iPhone sinds de iPhone’. De iPhone is te herkennen aan het 4-inch retina display. Deze iPhone 5 heeft ook een andere soort dock. De dock-connector is een stuk kleiner dan die van zijn voorgangers. Dit exemplaar wordt geleverd in zwart en wit. Als opslagcapaciteit heeft Apple nogmaals gekozen voor 16GB, 32GB en 64GB. Tevens bevat de iPhone 5 een extra rij met applicaties!

Wanneer uw iPhone 5 kapot is, denk hierbij aan een iPhone 5 scherm reparatie. Kunnen wij uw iPhone 5 voorzien van een nieuw scherm. iFixMania biedt tal van andere reparaties aan. Bent u alleen opzoek naar onderdelen voor dit toestel kunt u een kijkje nemen in onze webshop (TyvoX)

iphone5

 


iPad 3 (The new iPad) tarieven

De iPad 3 is er net als zijn voorgangers in 16GB, 32GB en 64GB Wi-Fi en 3G. Het eerste wat opvalt aan ‘The new iPad’ is het retina scherm. Verder is de nieuwe iPad 0,81mm dikker, zitten er betere camera’s in en zijn er softwarematig wat veranderingen.

ipad 2


iPhone 4S tarieven

De iPhone 4S is er momenteel in 16GB, 32GB en 64GB. Het toestel is een stuk dunner dan zijn voorgangers en is makkelijk te herkenen aan de glazen achterkant én voorkant! Het enige verschil wat duidelijk te zien is aan de buitenkant is het het zwarte streepje aan de zijkant bij de volume buttons.

Bij iFixMania zijn wij gespecialiseerd in het repareren van de iPhone 4S. Op deze manier kunnen wij gemakkelijk uw iPhone 4S voorzien van een nieuw scherm als uw iPhone 4S scherm gebarsten is.

iphone4


iPhone 4 tarieven

De iPhone 4 is er momenteel in 8GB, 16GB en 32GB. Het toestel is een stuk dunner dan zijn voorgangers en is makkelijk te herkenen aan de glazen achterkant én voorkant!

iPhone 4 kapot? iFixMania is gespecialiseerd in het repareren van iPhone’s en andere toestellen. Wanneer uw iPhone 4 scherm gebarsten is kunnen wij deze repareren

iphone4


iPhone 3Gs (zwart of wit) tarieven

De iPhone 3Gs is er in 16GB en 32GB en is uitgebracht in zwarte en witte behuizing. Het verschil met de 3G is dat bij de 3GS de volledige beschrijving zilverkleurig is.

Op het moment dat uw iPhone 3GS kapot is kunnen wij deze voor u repareren. Bekijk de tarieven!

iphone 3gs


iPhone 3G (zwart of wit) tarieven

De iPhone 3G is er in 8GB en 16GB en uitgebracht in zwarte en witte behuizing.
Het veschil met de 3GS zijn de zilveren gekleurde beschrijving op de achterzijde, bij de iPhone 3GS is deze volledige zilver en bij de 3G echter niet, deze is mat!

iphone 3gs


iPad 2 tarieven

De iPad 2 herkent u natuurlijk aan de camera’s op voor- en achterzijde. Ook is de iPad 2 opmerkelijk sneller en dunner dan zijn voorganger.

ipad 2


Mocht dit niet genoeg informatie geven kunt u contact opnemen via het contact formulier

Op deze pagina kunt u precies uitzoeken welk toestel u in bezit heeft. Het is belangrijk om te weten welk toestel u precies heeft zodat u precies kunt weten welke reparatie geschikt is voor u!

5 pluspunten van Ifixmania

  • Snelle reparatietijd
  • Originele onderdelen
  • Veilig betalen
  • Uitstekende klantenservice
  • Eerlijk advies
Maak online afspraak